Site Crashing ?

Welcome, Introduce yourself! Have any comments or ideas? It's your site, what do you want to see?
Post Reply
User avatar
pins
Gold Member
Posts: 810
Joined: Wed May 05, 2010 1:43 pm
Bands / Groups: Naked Gun (Covers),still just filling in on bass after 26 years.
Butt Scratch (Bus Crash) originals band.
Location: Napier

Site Crashing ?

Post by pins » Thu Aug 12, 2010 5:41 pm

Hey guys is it just me experiencing site crashes of do some of you get it too ?

All of a sudden when posting or navigating pages I get "lost connection".
It always reloads again when I close the browser and reopen,and this happens here at work and at home so its not the computers at fault. Not complaining about this fantastic site or anything just curious as to why. :D

Hope I posted in the right section.

User avatar
beagle
Site Admin
Posts: 2295
Joined: Fri Nov 03, 2006 1:59 pm
Skype Address: steve_sussex
Bands / Groups: Bands: The Bravos, Black Dog, Los Diablos, Rebel without Applause, The Buskers
Location: North Shore, New Zealand
Contact:

Re: Site Crashing ?

Post by beagle » Thu Aug 12, 2010 5:51 pm

Thanks for letting me know Chris.
Anyone else having the same issues?
Musicman Sterling, Fender Jazz, Cort SJB-3 Acoustic, GK 800RB, 400RB, 2x Neo112-II, 410T http://stevesussex.bassplayer.co.nz
Sussex Design http://www.sussexdesign.co.nz

User avatar
john
Gold Member
Posts: 2307
Joined: Mon May 28, 2007 5:10 pm
Location: wellington

Re: Site Crashing ?

Post by john » Thu Aug 12, 2010 6:28 pm

Yeah every now and then. Probably 10%-15% of the time. but I just hit refresh and it usually loads then

foal30
Gold Member
Posts: 1749
Joined: Fri Dec 01, 2006 8:36 pm
MySpace Page: myspace is owned by Lucifer himself
Bands / Groups: Pony Jones
Location: Chch

Re: Site Crashing ?

Post by foal30 » Thu Aug 12, 2010 8:02 pm

Lol. I thought it was my computer jink again.
happens all the time, pretty much every 3 or 4th page
same with NZG actually
Slave to the Rhythm Changes

User avatar
BluesBass
Gold Member
Posts: 350
Joined: Mon Aug 18, 2008 4:34 pm

Re: Site Crashing ?

Post by BluesBass » Thu Aug 12, 2010 8:27 pm

foal30 wrote:Lol. I thought it was my computer jink again.
happens all the time, pretty much every 3 or 4th page
same with NZG actually
Ditto.
Mind you the state of New Zealand's Internet infrastructure is shite.

ash
Bronze Member
Posts: 93
Joined: Sat Dec 23, 2006 11:52 pm
Location: Auckland, NZ
Contact:

Re: Site Crashing ?

Post by ash » Thu Aug 12, 2010 9:52 pm

This site has always been like that for me, although less so lately.

No such prob with NZG.

User avatar
beagle
Site Admin
Posts: 2295
Joined: Fri Nov 03, 2006 1:59 pm
Skype Address: steve_sussex
Bands / Groups: Bands: The Bravos, Black Dog, Los Diablos, Rebel without Applause, The Buskers
Location: North Shore, New Zealand
Contact:

Re: Site Crashing ?

Post by beagle » Fri Aug 13, 2010 9:27 am

I think I may have found a fix.
Let me know if you notice any difference.
Cheers :-)
Musicman Sterling, Fender Jazz, Cort SJB-3 Acoustic, GK 800RB, 400RB, 2x Neo112-II, 410T http://stevesussex.bassplayer.co.nz
Sussex Design http://www.sussexdesign.co.nz

User avatar
pins
Gold Member
Posts: 810
Joined: Wed May 05, 2010 1:43 pm
Bands / Groups: Naked Gun (Covers),still just filling in on bass after 26 years.
Butt Scratch (Bus Crash) originals band.
Location: Napier

Re: Site Crashing ?

Post by pins » Fri Aug 13, 2010 12:22 pm

Thanks for looking into it beagle,so far so good,cheers :wink:

Post Reply